Udvikling

Fleksibilitet til markarbejdet

landbrugsmaskiner til fremtidens LANDBRUG

Vi sætter en stor ære i at udvikle landbrugsmaskiner, der klarer flere forskellige arbejdsopgaver på én gang og i højt tempo med de tids- og omkostningsbesparelser, som dette medfører for brugeren. Så selvom vores maskiner udvikles og produceres som standardmaskiner, så udvikler vi mange af vores komponenter, så de kan bygges sammen.

Dette gør det muligt for at få den helt rette landbrugsmaskine, der matcher kundespecifikke behov - uanset hvor man befinder sig i verden. 

 

 

Landbrugsmaskiner med høj performance

Løbende forbedringer for maksimalt udbytte

Vi videreudvikler og forbedrer hele tiden vores landbrugsmaskiner og ekstraudstyr, så det performer maksimalt. Denne udvikling sker kontinuerligt på baggrund af ny teknologi og ikke mindst efterspørgslen i markedet. 

Vi igangsætter løbende nye udviklingsprojekter med udgangspunkt i specifikke forespørgsler fra vores kunder i hele verden. Dette gør vi udfra den holdning at de daglige brugere af landbrugsmaskinerne gør sig mange værdifulde erfaringer, som kun kan bidrage til at forbedre vores landbrugsmaskiner nu og på sigt. Derfor indgår vi hver dag i tæt dialog med kunder rundt om i verden om udviklingen for at sikre at netop vores landbrugsmaskiner altid giver maksimalt udbytte, hvis brugt korrekt. 

Find din næste landbrugsmaskine her